Οι Γεύσεις του ΑΝΕΜΙ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΕΜΑΤΟΙ

Δημιουργούμε πρωτότυπα γαστρονομικά ταξίδια δίπλα στην πισίνα μας, για να ευχαριστήσουμε τόσο τους ντόπιους όσο και τους επισκέπτες μας, οι οποίοι παίρνουν μια αυθεντική γεύση Ελλάδας μέσα από εκλεκτές συνταγές. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα, τα ποιοτικά πιάτα και τα καλοκαιρινά κοκτέιλ δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις.

Γευτείτε Ελλάδα (4)

Anemi Hotel-Anemi Restaurant

Anemi Restaurant

Τα πιάτα μας σερβίρονται όλη την ημέρα, ενώ μπορείτε να βρείτε θρεπτικά και νόστιμα σνακ για όλες τις ώρες. Η μεγάλη ποικιλία σε κοκτέιλ και κρασιά προκαλεί τις γευστικές αισθήσεις.
Anemi Hotel-Yellow Bar

Yellow Bar

Το μπαρ μας είναι ανοιχτό από τις 8:30 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να περάσουν μια βόλτα μέσα στη μέρα τους και να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες.
Anemi Hotel-Πρωινό στο ANEMI

Πρωινο στο ANEMI

Συνταγές της μαμάς, ελληνικές γεύσεις, υγιεινά τοπικά προϊόντα, φρέσκοι χυμοί και άφθονος καφές. Στην Ελλάδα, ο πρωινός καφές με θέα στο Αιγαίο αποτελεί κλασική καλοκαιρινή ιεροτελεστία.
Anemi Hotel-Γεύμα στο δωμάτιο

Γευμα στο δωματιο

Εάν η περίοδος των διακοπών σημαίνει για εσάς απομόνωση και ξεκούραση, είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, προσφέροντας ιδιωτικές υπηρεσίες φαγητού στο δωμάτιό σας.