Γιόγκα στον Αμπελώνα

Καθημερινα απο 12:30 μμ ωΣ 12:00 πμ
Anemi Hotel-

Η ΨΥΧΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

Η γιόγκα στη Φολέγανδρο αποτελεί ιερό τελετουργικό για όσους εκτιμούν τα πνευματικά μονοπάτια στη ζωή. To Anemi προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα γιόγκα για όλα τα επίπεδα σε ένα ειδυλλιακό στούντιο γιόγκα στη Φολέγανδρο, ανάμεσα στα αμπέλια του ξενοδοχείου μας. Η instructor μας Zoja παρασύρθηκε από τη δόνηση του νησιού και αποφάσισε να συνδυάσει τις γνώσεις της στον χορό, τη γιόγκα, τις πιλάτες και τον διαλογισμό, προκειμένου να σχεδιάσει ένα ολιστικό μάθημα, στο οποίο οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε βαθιά εσωτερική διεργασία και αισθάνονται μεταμορφωμένοι μετά τις θεραπευτικές τεχνικές. Μαζί, δημιουργούμε μια κοινότητα αφιερωμένη στη σωματική και ψυχική υγεία, φροντίζοντας την ύπαρξη και τη συνύπαρξη.

Ταϊλανδέζικο μασάζ και Ρέικι

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ

Το ταϊλανδέζικο μασάζ και το ρέικι είναι ένας ιδανικός θεραπευτικός συνδυασμός, λόγω του κοινού στόχου τους να απελευθερώσουν το σώμα από ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Το ταϊλανδέζικο μασάζ χρησιμοποιεί τεχνικές πίεσης και ασκήσεις ευλυγισίας, ενώ το ρέικι δουλεύει με τις δονήσεις του σώματος και την ενέργεια. Μετά από αυτή τη θεραπεία, η διάθεση και η σωματική υγεία βελτιώνονται αισθητά.
Anemi Hotel-Ταϊλανδέζικο μασάζ και Ρέικι
Anemi Hotel-Ταϊλανδέζικο μασάζ και Ρέικι

Θεραπεία με ήχους & διαλογισμό

Ανακουφιστικές θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή μας

Μια ήπια, βαθιά διεισδυτική, διαλογιστική ακουστική εμπειρία, στην οποία «λούζεστε» με θεραπευτικά ηχητικά κύματα από διάφορα όργανα ηχοθεραπείας, όπως κρυστάλλινα μπολ, γκονγκ, καμπάνες χειρός κ.ά. Οι συμμετέχοντες ξεκουράζονται σε υποστηρικτικά μαξιλάρια και εστιάζοντας στην αναπνοή τους, ξεκινούν ένα βαθύ θεραπευτικό ταξίδι που θα τους δώσει σημαντικές απαντήσεις για το σώμα τους. Αυτή η εμπειρία διαρκεί 1 ώρα.
Anemi Hotel-Θεραπεία με ήχους & διαλογισμό
Anemi Hotel-Θεραπεία με ήχους & διαλογισμό

Μετα τη γιογκα, χαλαρωστε στο

Anemi Hotel-Andelea Spa

Andelea Spa